Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-08-2007 19:21:24
Huishouden & Energie

Dieren vergiften

Dat er misschien wel genoeg huishoud gift voorhanden is, geloof ik best, maar waarmee kunnen de "mensen"die zoiets doen te werk gaan, het moet toch erg giftig zijn om honden en katten er mee om te brengen, als ik wist wat het kon zijn, had ik de vraag niet gesteld, ik weet het niet en niemand in onze groep, zelfs de veterinair niet, en die is heus niet dom.
het moet een soort gift zijn, wat dus niet stinkt ander gaan de dieren er niet op af.
het tweede van de eigen honden en katten binnen te houden of zo te beschermen dat ze niet vergiftigd kunnen worden, 99% van de bevolking heeft een of meerdere honden, maar dit wel als beveiliging, en als de muren/schuttingen, meters hoog zijn rond het huis, gooien ze toch gift er overheen, ook lopen er aan het strand veel touristen met kleine kinderen, moet er niet aan denken als daar iets mee gebeurd