Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-08-2007 23:16:01
Geldzaken & Recht

Pas een huis gekocht nu al hoge schulden

het verhaal is te erg voor woorden. meer hoef ik er niet over te zeggen.


een oplossing is niet een , twee , drie  te geven maar is er niet iets afgesloten als er te weinig inkomsten komen uit beide lonen bij aangaan hypotheek ? dan is er iets van ruimte om toch te blijven leven en dan werk te zoeken


zit er in de komende tijd niet in dat er voldoende inkomsten behaald worden dan zit er maar een oplossing die u eigenlijk niet wil horen : kijk wat de verkoopwaarde is van het huis om schuldenvrij te gaan huren. als u blijft aanhouden van dit huis dan houdt u het zeker niet langer dan een jaar ongeveer vol lijkt mij. die beslissing is niet aan mij maar ligt aan uzelf wat u wilt doen of mag doen.


heel veel sterkte de komende tijd en probeer een uitweg te vinden die passselijk is voor uw situatie ( of wel maak niet te hoge schulden als er geen werk in het verschiet zit )


labswans