Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-08-2007 21:46:04
Vrije tijd & Tuin

Hoe houd ik katten uit mijn tuin?

ook wij hadden veel last van de katten van e buren. kattenrschrif helpt inderdaad niet, alleen de fabrikant wordt er beter van omdat hij schandalig hoge prijzen vraagt.


eerst heb ik koffiedrab gestrooid, helpt even maar als het regent is het foetsie. daarna peper, maar ook hier na regen is het weg.


 


toen ben ik erg boos geworden en heb satestokjes in onze bloemperken gestoopt. als ze zich een paar maal geprikt hebben (maar niet verwond) blijven ze een tijdje weg. maar ook dit is maar even, ze zijn erg brutaal en gebruikten onze tuin als kattebak.


uiteindelijk hebben wij het gras en de bloemperken en helemaal uitgegooid en de heleboel betegeld en vol met bloembakken gezet. hier blijven ze gelukkig uit en het is nu mooier als van tevoren.


ik ben bang dat er niets echt helpt tegen die katten, het zijn lieve beesten maar ze moeten op hun eigen terrein of binnen blijven. maar dat is helaas niet mogelijk, dus we zullen er mee moeten leren leven ben ik bang.


 


veel succes en ik hoop dat iemand een "gouden idee" heeft voor jou


 


gerda