Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vladja
vladja - 06-09-2007 18:34:12
Geldzaken & Recht

Betalingsregeling incassobureau

Gewoon een aangetekende brief met ontvangstbewijs aan het incassobureau sturen en daarin zetten dat u "slecht" € 100,-- per maand kunt afbetalen en dat u dat ook gaat doen.

de soep wordt meestal niet zo heet gegeten als hij opgediend wordt. je zullen die € 100,-- per maand accepteren. ze hebben geen keus. u laat zien dat u bereid bent om te betalen. ze zullen de zaak niet uit handen geven. u staat namelijk sterk bij. geven ze de zaak uit handen aan een deurwaarder, dan verdienen zij er niets meer aan. bovendien staat u sterk voor het geval ze naar de rechter zouden willen stappen. u bent bereid om te betalen en betaalt. ze hebben dus geen poot om op te staan.

je moet je niet laten bang maken. als er 1 ding is waar incassobureaus goed in zijn, dan is dat pure bangmakerij.

vladja