Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marwin - 10-09-2007 15:18:20
Geldzaken & Recht

Hoe kan ik stopen met schuldsanering

blijf alsjeblieft alles goed volgen. en vertrouw je het niet ga dan naar de een juridisch loket oid. kennissen van ons zaten ook in de schuldhulpverlening dachten er na 3 jaar vanaf te zijn. en hebben nu een grotere schuld dan 3 jaar terug. de ziekteverzekeringspremies zijn al een jaar niet betaald enz. er zitten echt een groot aantal oplichters bij. ik zou het niet vertrouwen als ik niet zeker ieder kwartaal of half jaar een over zicht krijg met wat er afgelost is


je kan overigens zorgen dat je sneller van je schuld af bent door zelf ook te gaan werken. in jullie geval is kinderopvang super goedkoop (minimum inkomen, nog geen kwartje per uur)  en je man werkt maar halve dagen dus je kan eventueel ook op de overgebleven uren werken. je kan toch niet heel je leven thuis gaan zitten als je geen cent te makken heb?