Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
difograaf - 17-01-2008 15:30:31
Computers & Telefonie

Stations.

labswans, 4711 is de naam van een reukwatertje uit keulen, vandaar zit er een luchtje aan! mijn geboortejaar vermeldde ik omdat 4711 bij jongeren waarschijnlijk niet (meer) als kölnischwasser bekend is. je aanwijzing om het betreffende station te verwijderen en opnieuw te installeren heb ik nog niet kunnen uitvoeren omdat ik de intallatiecd misschien nog te goed opgeborgen heb! wel heb ik bij apparaatbeheer gekeken en daar staat bij dvd-cd-rom stations: sony dvdrw dw-g121a en sony dvd-rom ddu 1615. apparaatstatus van beide; apparaat werkt correct. de knop probleemoplossen brengt me ook niet verder.


gsm.  beide aanwijzingen gaan over een ander probleem. ik werkt met windows xp en alle updates sinds de aanschaf eind 2006. verder kan ik een muziekcd afspelen en van een cd met beeldbestanden de foto's bekijken.  kon ik een week geleden nog cd,  dvd branden en een dvd via powerdvd afspelen, nu werkt dat niet meer. wil ik een dvd afspelen dan kan ik nog het openingsscherm "powerdvd" op de monitor krijgen maar als ik op afspelen klik lijkt het of er iets gaat gebeuren maar er verschijnt opnieuw het openingsscherm. ook branden met nero lijkt te lukken maar het "brandproces" duurt erg kort en in werkelijkheid is er niets gebeurt.    een harde reset is dat het elektriciteitssnoer los nemen als de computer aanstaat? 


tenslotte nog dit. sinds het begin van dit nieuwe jaar loop ik mijn foto en tekstbestanden na. verwijder wat overbodig lijkt en kopiëer of verplaats een deel van de mappen naar een externe harde schijf. kan dit eventueel verband houden met mijn probleem?


beide bedankt voor het meedenken.