Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 30-01-2008 22:13:10
Geldzaken & Recht

Aanmaning van marmer taxaties

u moest er voor zorgen dat het bedrag dat u aan marmer moest betalen op 24 januari op hun rekening was bijgeschreven. dat betekent dat ook al doet u aan internetbankieren, u nog steeds rekening moet houden met zogenaamde valutadagen. oftewel: op het moment dat u geld overmaakt, heeft de tegenpartij het zeker nog niet op de rekening.


het is eerlijk gezegd nog netjes dat marmer op voorhand al aangeeft dat als er niet tijdig betaald zou worden er € 29,75 aan kosten extra verschuldigt zou zijn. dit is overigens niet een extreem hoog bedrag.


uit uw vraag proef ik eigenlijk dat u het risico hebt genomen dat het bedrag te laat binnen zou zijn bij marmer "...daar ik deze kosten absurt vindt en wij nagenoeg op tijd betaalde". dat is dus niet op tijd.


de enige handreiking die ik nog bedenken is neem contact op met marmer, maar juridisch staat u zeer zwak.