Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-02-2008 00:05:44
Geldzaken & Recht

Wat is een goede lening

neem maar als vuistregel dat alle leningen die via tv reclame en in tijdschriften worden geadverteerd, voor de meeste mensen de minst goede keus is.


de een na de ander belooft de laagste rente, met of zonder garantie, maar wat ze er niet bij zeggen is dat de rente variabel is. die laagste rente heb je dan dus heel kort en dan ineens, wordt "door marktontwikkelingen" de rente aangepast (verhoogd uiteraard). ook al daalt overal ter wereld de rente. tijdje later weer en nog 's en nog 's en ... enfin je begrijpt 'm zeker al, binnen een jaar betaal je het dubbele.


een "goede" lening is er een met een lage rente die niet variabel is. meestal moet je voor een dergelijke lening bij een bank zijn.


het verhogen van de hypotheek zou evt. ook kunnen als de lening voor onderhoud of verbetering van de eigen woning dient.