Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 03-11-2004 17:51:20
Voeding & Gezondheid

Enten kat

beste liekie


interessante vraag heb je daar.ik heb 2 poezen uit het doc,en ze zijn één keer ingeënt bij mijn weten.na een week bleek 1 poes zwanger te zijn en de 2e poes had wormen,ondanks dat ze ontwormd waren.daar zit je dan, de zwangere poes heb ik laten helpen omdat ik door omstandigheden geen jonge poesjes kon hebben,heel naar.de 2e poes moest voor een spuitje om van de wormen af te komen,en nog weer een herhalingsspuitje,kosten?....te veel.nu,..ruim één jaar later heeft de éne poes toch nog af en toe een worm, ik krijg geen tabletten bij haar binnen, dus hopen dat er niet meer komen.de andere poes had(hopelijk)voedselallergie,is even weer goed,van inenting is ze een paar weken niet normaal in beeld geweest, nu wel weer gelukkig,dus?????i hope so. ik heb deze ook nog niet weer laten enten.goed of fout,ik weet het niet.


wat ik hier mee zeggen wil, ik heb ongeveer 20 jaar poezen gehad waarmee ik nooit bij een dierenarts kwam.ik woon op een flat,ze kwamen nooit op straat, er komen wel mensen hier in huis,ook hondjes,die ook dieren hebben,dus liepen ze gevaar als ik bovenstaande lees,maar het is gewoon goed gegaan wat dat betreft.als ik met de dierenarts in aanraking kwam was dat het einde van een poes,dat is nu enkele keren gebeurt.ze hadden een mooie leeftijd,en dan niet teveel dokteren,daar waren het geen poezen naar,zonder welke inenting dan ook.ik heb het idee dat je naar eigen inzicht moet handelen, het kan goed gaan en het kan mis gaan.advies is mooi, maar soms ook moeilijk.


sterkte ermee, en ik hoop dat je de juiste beslissing neemt,het is de jouwe. groeten harry