Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

stacey
stacey - 19-02-2008 20:56:20
Geldzaken & Recht

Bij welke bank is het voordeligst lenen voor minima

hoi,


e 4000,- is een hoop geld als je een minimuminkomen hebt, maak niet de fout te denken daarmee je inkomen te kunnen aanvullen, het kost je alleen maar meer geld en het wordt er dus niet beter maar alleen maar slechter op.


laat je informeren, bv bij gemeente of je in aanmerking komt voor toeslagen/bijzondere bijstand, belasting ed om je inkomen te verhogen.   


http://www.rechtopalgemenebijstand.nl/inhoud/index/pid/967">recht op algemene bijstand


 


http://www.rechtopgeld.nl/resultaten.php">recht op geld.nl - particuliere subsidies, uitkeringen en toeslagen


tip van het nibud;          --twijfelt u of u een lening wilt afsluiten? u kunt ook eerst een tijdje 'proefdraaien' door elke maand een vast bedrag te sparen. lukt dat niet, dan is het niet verstandig om een lening af te sluiten. het lukt dan waarschijnlijk ook niet om een lening af te lossen.http://www.nibud.nl/consumenten/?page=content&subject=bank%20en%20verzekering&main=co_bank_en_verzekering&pag=co_bank_en_verzekering&id=3">nibud consumenten, bank en verzekering 


bank zal je wellicht niets lenen als je een minimuminkomen hebt dus kom je terecht bij de andere geldverstrekkers, en die zijn duur(der) dus begin daar nooit aan.


succes,