Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

stacey
stacey - 27-02-2008 20:08:06
Geldzaken & Recht

Uitzendkracht - lenen

hoi,


komt erop neer dat je 10% annuleringskosten moet gaan betalen nu de koop niet doogaat.


helaas weinig aan te doen, geld niet/nooit uitgeven voor je het in handen hebt !    dat heb je nu feitelijk gedaan omdat je lening niet rond was en je zelf geen geld hebt.


--is er nog een andere manier dan 3 leningen tegelijk aan te vragen?  -------        waarom zou je 3 leningen tegelijk moeten aanvragen ?!


je moet regelen dat je die 10% krijgt zodat je die kunt betalen en voorlopig zul je het dan even zonder autootje moeten blijven doen tot je wel iets  kunt betalen.


--nu is het punt echter natuurlijk dat ik niet van plan ben die 10% te betalen---       dan kun je straks een veelfout van dit bedrag betalen aan een incassoburo ! de overeenkomst is rechtsgeldig en dit zul je - leuk of niet - dus echt wel moeten betalen!


--ik rij ook al een jaar auto voor m'n hobby en om op m'n werk te komen--- als je een oud autootje hebt dan zul je het daar nog even mee moeten doen ........


succes,