Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-04-2008 13:25:40
Geldzaken & Recht

Intermediair "money united" betrouwbaar?

dag thijko,


uiteraard ben ik geen financieel expert, maar ik wil je wel een advies mee geven. zet op die avond nergens een handtekening op. ook niet op een zogenaamde offerte of een zogenaamd verantwoordingsbewijs dat die adviseur bij jou is geweest (meestal zeggen ze dan: dat is voor mijn baas). stuurt de adviseur op een of andere manier op die avond toch in de richting van het zetten van een handtekening, dan kun je hem het beste zo snel mogelijk de deur uitwerken, want zo'n adviseur is absoluut niet te vertrouwen.


ga je wel in zee met dit bedrijf, dan heb je overigens na het zetten van je handtekening, 14 kalenderdagen de tijd om de overeenkomst zonder opgaaf van reden, te ontbinden.


met vriendelijke groet, read3.