Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-05-2008 13:25:04
Huishouden & Energie

Verkoop na faillisement

Op 2 maart 2008 heb ik een bed gekocht bij sleeptrend in het alexandrium. de verkoop gaat dus gewoon door, ver na het failliet verklaren.
nu 12 weken later is er niet geleverd. telefonisch is sleeptrend onbereikbaar dus ben ik langs gereden.
winkel is gewoon open, zelfde dame nog steeds aanwezig. ze vertelde mij dat ze (sleeptrend) faiiliet is gegaan nadat ik mijn bed heb gekocht. mijn telefoonnummer staat op de aankoopbon, dus ik vroeg haar waarom ik niet geinformeerd was. dat wist zij niet omdat "ze" bezig zijn met een doorstart, en dat zij alleen maar op de winkel past (???). zi vroeg mij over 2 weken terug tekomen omdat "ze" dan waarschaanlijk weer in bedrijf waren. ik heb de aktie omgedraaid en de dame heeft beloofd mij te bellen over 2 weken.

nu lees ik op internet dat deze toko al ruim een jaar eerder failliet is verklaard. volgens mij is dit dus oplichting en ga ik een aanklacht indienen.
ik heb de woonmall geinformeerd over deze zaak en hoop dat de winkel snel gesloten wordt voordat meer mensen gedupeerd raken.