Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-06-2008 14:13:05
Computers & Telefonie

Hema album software

Ditzelfde overkwam mij toen ik op bestellen klikte en een omslag wilde toevoegen. op de website van albumprinter staat er over 'fout in apc.exe'  in de faq het advies de software opnieuw te installeren of een andere computer te gebruiken (welja...). als oorzaak wordt aangegeven een probleem met 'een ander programma'.

dit niet nader genoemde andere programma bleek in mijn geval spyware doctor te zijn: alles werkt (voor alsnog) sinds ik dat heb uitgeschakeld. probeer dat dus eens... en als dat werkt, neem ook eens contact op met albumprinter.com met een verzoek om uitleg wat er precies gebeurt dat volgens antivirus / anti-spyware software niet door de beugel kan.

groet en succes

hendrik