Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pa
panie - 11-06-2008 12:31:46
Auto & Vervoer

Hoge kosten apk keuring

ik heb mischien ook nog wel een vers verhaal, gister bracht ik mijn polo 6n naar de kwikfit voor een apk. (een bekende van me wilde het niet doen vanwege niet zichtbare afkeurpunten i.v.m. met eventuele problemen bij een steekproef)


`s middags werd ik gebelt met de mededeling er 2 adviespunten zijn; remslangen voor en de voor banden,  (hij bracht dit alsof dit moest gebeuren, ik als ex-monteur in opleiding wetende dit dus niet hoeft te gebeuren om de auto toch gekeurd te krijgen), en noemde direct een bedrag van 429 euro. waarop ik antwoorde met: voor dat bedrag nooit!! zelf heb ik 2 jaar lang onderdelen verkocht en weet dus wat het kost. laat ik zeggen dat ik de spullen voor 120 euro kwijt ben , kijk dat de jongens willen verdienen op de onderdelen vind ik terecht ik verkoop zelf schoenen en wil daar ook op verdienen!! maar dan staat er nog steeds ruim 200 euro voor de reparatie (geschatte tijd voor de reparatie van diezelfde bekende een half uur per kant) 200 euro per uur niet een beetje te hoog gegrepen kwikfit ????


tot slot nog 1 positief ding over de kwikfitt de auto hebben ze gekeurt en de kosten waren...komt die: 14.50 e heel erg goedkoop, vraag me af er niet iemand van het personeel heeft zitten slapen met het maken van die rekening!!! maar goed daar zal nooit een klant over klagen. al met al een goede ervaring bij de kwikfit ik ben vriendelijk en snel geholpen (alleen je moet geen leek zijn want dan tuin je erin).


groeten