Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-06-2008 01:05:27
Garantie & Verzekeringen

Interpolis

Het lijkt er op dat de behandelaar zich in een vroeg stadium al heeft voorgenomen om de claim geheel of gedeeltelijk af te wijzen. volgens mij zijn er veel meer broers en zussen die samenwonen en samen 1 polis voor de opstal en inboedel hebben afgesloten. zelfs als ze volgens de polisvoorwaarden gelijk zouden hebben dan is meestal ook inboedel van derden meeverzekerd voorzover dat niet elders al verzekerd is.
ook is het onjuist dat willekeurig de goedkoopste laptop vergoed wordt. als ze consequent vergoeden ze de laptop die eigendom is van degene die ze als verzekeringnemer beschouwen. deze behandelaar spreekt zich dus tegen en de zaak kan alsnog gewonnen worden met de ondersteuning van uw rabo bank. als dat nog niet helpt dan is een klacht bij de directie raadzaam.