Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 27-06-2008 13:26:21
Garantie & Verzekeringen

Interpolis

alhoewel het bij mij niet om een inboedel maar om een reisverzekeing gaat is mij ook het nodige overkomen bij interpolis


bij inboedel of reisverzekering krijg je de restwaarde uitgekeerd. begrijp ik! daarop zijn een paar uitzonderingen. zoals leeftijd (jonger dan een jaar volledig) of maximering (bijv. brillen en lenzen) en dus valt het uit te keren bedrag meestal vies tegen. maar weet je van te voren hoe ze de restwaarde bepalen??


zelf heb ik bij een paar goederen een bepaald percentage van de vervangingswaarde uitgekeerd gekregen. goederen zoals laptops worden goedkoper en dus valt het nog lager uit.


nu probeer ik van interpolis inzage te krijgen in het systeem van berekening van de restwaarde bij inboedel en reisverzekering. dit krijg ik niet. kan iemand mij daaraan helpen? alleen bij schade willen ze over het specifieke geval uitleg geven. je weet dus niet echt wat je verzekerd / uitgekeerd krijgt.


misschien zou kassa daar eens een uitzending aan kunnen wijden!!?