Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-09-2008 13:03:48
Huishouden & Energie

Lekkende wasmaschine

Papaya,
ik heb nog niet gelezen dat het probleem opgelost is, vandaar ook even mijn recente ervaringen. ook bij ons, tijdens het vullen  met water  liep het er ook onderuit. alle aansluitslangen gecontroleerd, niets was nat.
in de zeeplade zat wel wat aangekoekt zeep en de lade vervolgens losgemaakt en schoongemaakt. achter en rondom de zeeplade zat ook het nodige aangekoekt. e.e.a. met een afwasborstel en water goed schoongepoetst. na deze actie - geen lekkage meer!
waarschijnlijk zat er in ons geval dus ook aangekoekte zeep rond de watertoevoer (welke van bovenaf in de zeeplade spoot) en  spoot het water bij het vullen  niet alleen in de zeeplade maar ook rondom naar plaatsen waar niet alles waterdicht was. controleer dus niet alleen het zeepbakje, maar als het met een lade werkt ook de ruimte eromheen.
vriendelijk groet, t