Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 01-10-2008 16:27:41
Vrije tijd & Tuin

Rang 1 ticktes opgelicht

beste debby


de site heet rang1 tickets,alle zitplaatsen hebben 1 prijs,als je op de officiele verkoopsite kijkt.er wordt niet gesproken van 1 e rang tickets de site heet zo.als je in google de naam  derek ogilvile intikt krijg je een heleboel site's te zien met aanbod en ook vraag naar deze tickets.je kan nu zels nog tickekts kopen voor 65 euro.kassa heeft er ook al eens een item aan besteed.


http://kassa.vara.nl/portal?_scr=kassa_artikel&number=3175906


de kamer gaat zich er ook mee bezig houden zeggen ze(maar dat duurt meestal een aantal kabinetten). misschien een tip. koop volgende keer op tijd via de orginele verkoopsite het dubbele aantal kaartjes en verkoop de 2 niet te gebruiken kaartjes voor een dubbele prijs op internet.( zolang dat wettelijk nog toegestaan is natuurlijk).


gr henny