Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pi
piet limburg - 03-10-2008 17:25:12
Huishouden & Energie

Stortbak toilet blijft heel langzaam "doorstromen"

bobxlnl,


helemaal duidelijk.


maar het doorlopen naar de wcpot in is het gevolg van het ,,stiekem'' doorlopen (vullen) van het reservoir.dat stiekem doorvullen tgv een defecte vlotter is veelal nauwelijks hoorbaar of zichtbaar.leg je oor maar eens tegen de toevoerleiding van de stortbak (of van het stopkraantje,als dat er is).


je kunt de watertoevoer eens afsluiten door middel van het stopkraantje (of andere stopkraan).na enige tijd zal het doorlopen naar de wc pot stoppen.dan weet je zeker dat je de vlotter (oftewel het rubbermembraampje) moet vervangen.let op..niet alle types (kunsstof)vlotters zijn voorzien van een rubber membraampje.meestal zijn dat alleen de zogenaamde ruisarme vlotters.(zoals ze tegenwoordig bijna allemaal zijn)


succes en groeten van piet.