Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 05-12-2004 00:48:56
Elektronica & TV

Welke dvd/videorecorder kopen

hallo minouche,


om je keus misschien wat makkelijker te maken, als je natuurlijk al veel films op dvd+rw hebt staan is het natuurlijk het makkelijkst om een apparaat te kopen dat dit formaat ondersteunt, het kan dan inderdaad een optie zijn om een harddiskrecorder aan te schaffen die zowel + als - ondersteunt zodat je alles af kan spelen, voor wat betreft je video's deze kan je dan wel niet meer afspelen, maar je hebt wel de mogelijkheid om je videorecorder aan te sluiten op de harddiskrecorder en zelf je video's op dvd te zetten. een merk kan ik je niet aanbevelen dit hangt een beetje van je voorkeur af de een wil persee sony en de ander b.v. philips kijk eens op:

http://www.kieskeurig.nl/nl/product.nsf/product/dvd-recorder.htm


hier vindje een overzicht van de best beoordeelde en meest gezochte dvd-recorders door de bezoekers lees ook de reviews eens door wat per merk de voor en de nadelen zijn,


succes en groet tuinfreak