Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-10-2008 11:58:29
Computers & Telefonie

Opzeggen planet - email only account

Tsja, dat is nu eenmaal de consequentie van overstappen naar een andere provider. e-mailadressen die door de provider worden verstrekt, worden bij beƫindiging van het abonnement natuurlijk ook weer opgeheven. is heel logisch en ook terecht. je kunt in alle redelijkheid niet verwachten dat jij nog steeds gebruik mag maken van de opslagcapaciteit, diensten en de netwerkinfrastructuur van kpn/planet terwijl je daar geen cent voor betaalt. want om jouw e-mailaccount in de lucht te houden (en met jou dan ook die van vele duizenden andere ex-abonnees) kost eenvoudigweg geld. en als de provider geen e-mail-only account als service aanbiedt (tegen lage kosten), dan is daar verder weinig meer aan te doen.
voor de toekomst: maak een gratis account aan op gmail, hotmail of yahoo-mail. welke provider je ook gebruikt, je kunt dit adres altijd blijven gebruiken.