Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-10-2008 00:13:55
Computers & Telefonie

Opzeggen planet - email only account

ooit was het wel mogelijk een inbelaccount van planet te hebben, voor iets van €3 p/m. kennelijk heeft kpn voorgoed afscheid genomen van inbelmodems en bestaat dit type account niet meer.


zelf heb ik ook 's mijn primaire email-adres moeten wijzigen. een keertje door de zure appel heen bijten, echt je zult zien dat het best meevalt. stuur al je (actieve) contacten 1 mailtje met daarin het nieuwe adres. iedereen die je daarna nog op je oude adres stuurt kun je een 2e mailtje sturen, daarna gaat het vanzelf (zodra je oude adres niet meer bestaat). en natuurlijk even nagaan welke online diensten je nieuwe adres zouden moeten hebben en dat aldaar wijzigen.


sommige providers hebben ook nog een auto-antwoord waarmee je (tijdelijk) naar je nieuwe adres kunt verwijzen, ik weet niet of kpn dat ook heeft.


je kunt inderdaad beter niet het adres van je internet-provider als primaire adres kiezen, dat wil nog wel eens wijzigen zoals je nu meemaakt. er zijn online diensten die je een permanent forwarding adres kunnen verstrekken en er zijn online email providers (o.a. gmail) waar je adres altijd hetzelfde blijft.