Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ijzerbroot
ijzerbroot - 22-11-2008 17:01:20
Geldzaken & Recht

Wat wanneer repareren niet kan?


beste hardware error man,


de info over het quelle arrest was mij helemaal onbekend... (en ja persoonlijk zou ik geneigd zijn wèl een vergoeding voor gebruiksgenot te accepteren, je hebt ons hiermee voor een stomme fout behoed. dank!!!)


de vorige auto (zelfde merk en dealer) was ook bekend met startproblemen... we kregen een hele goede deal op de huidige auto en daardoor wilde ik destijds niet op alle slakken zout strooien. maakte mij niet uit dat de afstandbediening het niet deed. maar wel 2 jaar bovaggarantie...


uit je antwoord maak ik op dat we aan de ene kant zouden kunnen blijven aandringen op reparatie en dat we aan de andere kant (mocht dat niet kunnen of mocht de dealer die kosten niet willen dragen) dus feitelijk recht hebben op volledige restitutie van het aankoopbedrag. (òf de dealer moet een gelijkwaardig product kunnen leveren).


vervolgvraag: dat gelijkwaardig, is dat gerelateerd aan nu of gelijkwaardig aan het moment van aankoop?


hier is de rust weergekeerd. we zullen vol vertrouwen blijven overleggen/ onderhandellen met deze dealer en na afloop zal ik merk en type alsnog posten.


ijzerbroot