Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-11-2008 20:34:19
Auto & Vervoer

Occassion met onvindbaar startprobleem


@poltol


daar had ik zelf nooit aan gedacht! maar neen, ’t gebeurde bij ons thuis, bij de dealer, en op diverse plaatsen in de (binnen)stad. daarmee kan ik echter een eventuele storing zoals door jou bedoeld niet uitsluiten, want ik heb geen zicht in ondergrondse leidingen (en opvragen bij klic lijkt me iets te ver voeren) ben overigens de enige in de straat met dit probleem. toch bedankt voor je mee-denken!


ijzerbroot


@all: er zijn inderdaad 2 draadjes: deze die (alleen al door de positie op deze site zeer begrijpelijk) door de experts wordt gebruikt om de oorzaak van het probleem te achterhalen en het andere draadje, waarin ik probeerde te achterhalen hoe onze positie als consument in deze situatie is.


het lijkt me handig(er) om dit draadje voor de technische kant te houden, zal zo’n mededeling ook onder het andere draadje plaatsen.