Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 23-11-2008 01:51:03
Voeding & Gezondheid

Vergoeding traumahelikopter

stephanie, misschien is het handig om in de brief zoals vladja aangaf letterlijk de navolgende tekst aan te halen van de basisverzekering volgens besluit zorgverzekering van het college voor zorgverzekeringen onder bijzonderheden


als vervoer per ambulance of openbaar vervoer niet mogelijk is, kan het vervoer ook anders plaats vinden, bijvoorbeeld per helikopter of per boot.


hoe houdt de familie het hoofd koel wanneer eerst na ernstig letsel ook nog een rekening wordt gepresenteerd? alles hangt van onkunde aan elkaar. fijn dat je hen even te hulp kan schieten. dat voelt goed niet waar. geldzorgen is erg, maar hoofdzaak is toch dat de vriend weer goed gaat functioneren.