Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 10-12-2008 11:38:53
Geldzaken & Recht

Internet winkel

dag kotabandung,


veel internetbedrijfjes worden gerund door particulieren, die geen bedrijfsvoorraad hebben en al helemaal niet op gebied van computergebied vanwege de enorme prijsdalingen. hiermee wil ik zeggen, dat ook dergelijke bedrijfjes afhankelijk zijn van derden.


maar als ik uw verhaal zo lees dat dit 'bedrijf' geen telefoonnummer heeft op haar site en/of geen adres, heb ik, heel erg netjes gezegd, zo mijn twijfels.


mogelijk (!!!) dat u hier met een bedrijf te maken heeft, die het niet zo nauw neemt met de regeltjes. ik wil hier absoluut niet suggereren dat dit soort bedrijfjes er allemaal een puinhoop van maken....!!! echter zit echter een hoop 'rommel' (beunhazen) tussen, die het weer verprutsen voor andere, wel goedwillende en werkende, bedrijfjes.


maar...... indien is afgesproken dat het geld terug geboekt wordt, heeft een internet bedrijf 30 dagen de tijd, na ontbinding, om dit ook daadwerkelijk te doen (zie: http://www.wetboek-online.nl/wet/bw7/46d.html">artikel 46d burgerlijk wetboek, boek 7). u dient het gehele bedrag terug te krijgen, zonder aftrek van enige kosten (in dit geval)...... welke dan ook.


uw bank kan inderdaad niets doen, omdat uzelf opdracht hebt gegeven.


bestaat de mogelijkheid om hier de naam van die website te plaatsen? misschien kunnen wij wat verder 'graven'.


gr. hutch