Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-01-2009 14:59:17
Voeding & Gezondheid

Rookworst

de hema worsten zijn al sinds de jaren 80 niet meer zo lekker als daarvoor.


dat is gekomen omdat er mensen waren die ze te vet en te zout vonden en helaas is toen ook het recept aangepast.


echter worden ze al sinds jaar en dag gemaakt bij unox maar wel met hun receptuur.


maar om de vraag even te beantwoorden, die van de ambachtelijke slager zou wel eens de betere rookworst kunnen zijn maar welke slager dat is?, helaas moet ik op die vraag vertlelen dat zelfs ik dat niet weet :)


wel weet ik dat in somige merken niet alleen rund en varkensvlees wordt bewerkt maar ook paardenworst.


ovrigens gebeurt dat vooral bij buitenlandse merken maar wie italiaanse salami kent weet dat dat ook van paardenvlees wordt gemaakt.