Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-01-2009 12:37:52
Voeding & Gezondheid

Rookworst

Kan je vraag volledig begrijpen.ik heb ook vaak het idee dat er alleen maar veel zout en restvlees cq vet wordt gebruikt in de worsten die vroeger o zo lekker waren.de worsten van de hema komen trouwens van de copaxo,want hier in de plek waar ik woon,worden ze een keer per week met een vrachtwagen van dit bedrijf gebracht en is het me door een personeelslid bevestigt.nu weet ik niet of dit mischien ook al een dochter bedrijf van unox is.    ook zijn de halve worsten die je warm voor 1.50 in de winkel koopt van een betere smaak kwaliteit en ligt dat niet aan het water waar sommige halve een hele poos in liggen,want dan gaat de smaak juist verminderen.een rookworst die ik pas deze week heb geprobeerd,was trouwens ook heel lekker en dat is die uit de koel vak van de ah.kost ongeveer 1.99,als hij niet in de aanbieding is.hij is niet te zout en wat grof van structuur en heeft een knapperig velletje.samen met die van de hema nog best te eten.