Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 23-01-2009 01:18:22
Voeding & Gezondheid

Recepten met sojamelk.

ik wil toch nog even wat kwijt over die soyamelk.


er zit 6% sojabonen in en de rest bestaat uit water. en dan moet u eens kijken wat u voor dat water moet betalen, echt te gek voor woorden. dus ik drink het allang niet meer. water met suiker erdoor kan ik zelf ook maken. en dat toegevoegde calciumcarbonaat is al helemaal slecht, want calciumcarbonaat wordt niet eens door het lichaam opgenomen, wel calciumcitraat.


ik mag ook geen koeienmelk, leest u maar eens waarom altijd handig.http://www.google.com/search?ie=utf-8&oe=utf-8&sourceid=navclient&gfns=1&q=bloedgroep+o+en+melk">bloedgroep+o+en+melk


gebruik anders geitenmelk. of gewoon lecithine pudding met water. ik heb heel veel gehad aan het boekje bloedgroepndieet, van arts carel hoffman. die beschrijft precies wat hij wel mag hebben en waarom en het leest vlot uit.


zelfs de artsen in het ziekenhuis kwamen er bij mij niet achter wat er aan de hand was, totdat ik dit boekje van een buurman kreeg en alles in mum van tijd was opgelost. had ik dit eerder geweten, dan was mijn leven aardig anders verlopen.


op internet kunt u er veel over vinden, gewoon even googelen door bloedgroependieet of bloedgroep 0 of a of whatever in te tikken in de zoekbalk.


succes ermee, groetjes, elena