Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

helma66
helma66 - 28-02-2009 05:03:45
Geldzaken & Recht

Geen aagiftebrief, wel recht op teruggave

beste eigenwijsje,


misschien een tip van mijn kant, ik snap best dat je het geld 1x per jaar zou willen ontvangen maar de belastingdienst heeft zo zijn eigen regels(lekker moeilijk dus). wat ik zelf al meer als 5 jaar doe is vanwege minimum inkomen, ik heb een 2e rekening geopend voor alles extra inkomen, dus bijv: de bedragen van de belastingdienst zorg en huurtoeslag en kinderbijslag etc... ik moet nu wel extra betalen voor rekening en pasje maar oke dat is weer wat anders en geeft niet..


maar het grote voordeel is wel dat al deze bedragen gescheiden blijven van mijn andere rekening en ik niet in de war raakt met uitgaven etc..en net als jij in mijn geval 1 kind, schooluitgaven etc..blijven echt overzichtelijk...


ik zou zeggen denk er is over na, misschien vindt je dit wel een goede tip.


groetjes helma