Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
joop12345 - 05-03-2009 17:33:42
Geldzaken & Recht

Uitbouw van woonkamer door buren zonder mij te raadplegen. mag dat?

hallo mensen, weer bedankt voor de reacties. het is opgelost. er is een inventarisatie gemaakt voor eventuele gevolgschade en het betonnen terras is inmiddels weg.


het is zo belangrijk volledige openheid van zaken te geven en ook de eventuele knelpunten te benoemen. in ons geval had de buurman, die meeleest want hij had dit onderwerp gelezen voor hij langskwam, pech dat de communicatie tussen mijn vrouw en mij ook niet helemaal perfect was. toen hij langskwam met zijn aannemer bleek dat het hele verhaal drie weken zou duren, de betonnen vloer weggehakt zou worden en een lichtere aanbouw geplaatst zou worden en dat de inventarisatie direct zou gebeuren. had ik dat gelijk geweten dan hadden de zaken anders gelegen. niet helemaal zijn schuld dus alhoewel hij wat directer op had kunnen treden. als ik zoiets bij de hand had gehad zou ik niet tot kort voor de bouw wachten en zekerheid willen hebben dat ik geen tegengas krijg of op alle fronten in mijn recht sta. ik had erop gestaan dat de bouwplannen ingezien werden en de voors en tegens benoemd. we hadden de zaak een hele tijd op kunnen houden door het muurtje op de erfscheiding. met een bouw binnen drie weken en afspraken over uiterste werktijden waren mijn bezwaren verdwenen.


eind goed al goed.


m en a, maak er wat van.