Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-03-2009 21:00:56
Geldzaken & Recht

Wie kent het boek: handelssignalen naar rijkdom?

witje,


had ik toch een beetje gelijk, want je schrijft:


"ha ha, nou, gelukkig nog niet al mijn geld kwijt hoor"


maar dat zal het gevolg zijn van de "crisis"


maar fijn dat je even laat weten dat zo'n boek nog niet eens 4 euro waard is. ik hoop dat veel mensen jouw antwoord lezen want er zijn veel mensen die dit soort onzin-boeken aanschaffen voor veel meer geld. voor die mensen die dat nog van plan zijn is jouw antwoord alleszeggend.


dus miriam55 stop ermee om de koop, voor slechts 25 euro, te promoten om, waarschijnlijk, zelf uit de aanschafkosten te komen. slik je verlies en laat beleggen, zoals grootvader al aangeeft, aan de beleggings-apen over.


ik kwam overigens een "advertentie" tegen van het boek. http://www.studentenadvertentie.nl/boeken-3/advertentie-handelssignalen_door_l_larson_een_boek_over_beleggingsmethodiek-1970.htm">l. larson


even goed lezen: "handelssignalen naar rijkdom” van l. larsen is een boek dat de wereld van het beleggen haardfijn aan u uitlegd"


inderdaad haardfijn, dus heb je er in je haard nog wat warmte van.


bassie (heeft voor miriam55 geen bestelling of serieuze vragen)