Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 30-04-2009 09:23:58
Voeding & Gezondheid

Tandarts buitenland (turkije)

implantaten zijn ' booming business', omdat steeds meer mensen erachter komen dat ze geen genoegen meer hoeven te nemen met een rondwandelend kunstgebit en nooit-echt-zittende plaatjes.

er wordt misbruik gemaakt van de 'hype': soms blijkt een hypermoderne kliniek een achteraf kamertje in een bouwval te zijn. maar je kunt ook veel geld besparen.

kijk alleen uit dat je je vantevoren goed informeert over garantie, bijkomende kosten e.d. veel buitenlandse klinieken stunten met prijzen. iedereen snapt echter wel dat een tandarts alleen een prijs en de beste behandeling kan bepalen als hij je zelf gezien en onderzocht heeft.

zelf werk ik voor het service centre van de bulgaarse kliniek dentaprime. wij sturen mensen nooit zomaar naar onze kliniek. ik adviseer hen om eerst een nederlandse tandarts te bezoeken en een behandelplan te laten maken. op basis van dat behandelplan kunnen wij dan onze voorlopige prijzen geven en bepalen of het zich überhaupt loont om af te reizen.


klein voorbeeldje: als je interesse hebt in implantaten, maar je beet is helemaal verkeerd (overbeet/onderbeet) of je knarsetand in je slaap, dan moet je niet in het vliegtuig stappen maar eerst iets aan dat probleem doen.


mary