Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-05-2009 19:09:01
Winkels & Webshops

Houdbaarheidsdatum melk

hallo varabas.


ik heb ook altijd melk van de aldi wat mij dus wel opvalt dat de melk in 2 liter plastic verpakking een kortere houdbaarheid heeft nu is toevallig door ziekt weinig melk gebruikt maar de 2 liter plastic pak welke een een datum heeft van 5 mei nu vandaag nog steeds goed is bij mij is melk niet meer goed als ze zuur is tot dat moment is de melk bruikbaar dus zonder dat ik er last van heb.


de pakken melk heb ik al een lange tijd in gebtuik maar die eiind datum is mij nog steeds goed bevallen ik heb tot nogtoe nog steeds geen zure melk gehad en ik gebruik die dus tot na de eind datum, alleen karne melk wordt dikker maar is nog steeds bruikbaar je proeft het vanzelf als de smaak niet goed gooi het dan maar weg dat is de beste voor je gezondheid.


groet valerius