Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

m1
m1 - 26-05-2009 02:47:16
Auto & Vervoer

Brandstofverbruikl

vervolg.


alle autofabrikanten adviseren u om niet de benzinetank helemaal leeg te rijden en hebben daar een aantal erg goede en ijzersterke argumenten voor! 1 werd er al genoemd.


 


een ander argument is dat u zelfs strafrechtelijk kunt worden vervolgd als u door benzinetekort stil komt te staan in het nederlandse verkeer en daardoor een (ernstig) ongeluk veroorzaakt.


u heeft namelijk altijd zelf de verantwoordelijkheid om uw reis vooraf goed te plannen, zodat u nooit stil komt te staan door een benzinetekort!


 


vul de benzinetank van uw auto nooit helemaal! als het tankpistool afslaat stop dan met tanken! dit heeft ook een erg goede veiligheidsreden!; als u de tank nog meer gaat “bijvullen” stroomt er onzichtbare en zeer brandbare benzinedamp uit de tank en kunnen er gemakkelijk zeer gevaarlijke toestanden ontstaan!


 


het instructieboekje van uw auto of uw autodealer kan u precies vertellen hoeveel de reserve-inhoud van uw benzinetank is.


 


over metalen kannetjes gesproken…


 


http://www.sache.org/beacon/files/2006/08/nl/read/2006-08-beacon-dutch-s.pdf">http://www.sache.org/beacon/files/2006/08/nl/read/2006-08-beacon-dutch-s.pdf