Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 02-06-2009 22:19:38
Auto & Vervoer

Rijbewijs service nederland

hallo mensen,


we kregen bericht van comfort card (cc) dat zij iedereen een aanbod gaan doen die een lening heeft afgesloten voor rsn. we weten nog niet wat dat aanbod is, maar pas wel op!


in 1e instantie wil cc gegevens van je weten, zodat ze een voorstel kunnen doen. daarna kun je akkoord gaan met hun aanbod, maar dan moet je waarschijnlijk wel je handtekening zetten dat je daarna nooit meer probeert om onder het restant van de lening uit te komen (finale kwijting). maarrr...ik heb de faillissementstukken van rsn doorgelezen en het blijkt dat zij al sinds 2005 (!!!) technisch failliet zijn. het is mijn mening dat comfort card dat allang had kunnen weten als zij had voldaan aan haar zorgplicht. maar dat is niet gebeurd. cc grijpt doet pas wat, rsn failliet is.


sommigen willen vast akkoord gaan met het aanbod van cc. maar als er mensen zijn die niet akkoord gaan met het voorstel van cc, weet dan dat je ervoor kan kiezen om - als je bijv. geen rechtsbijstandverzekering hebt die dit dekt - het kifid (www.kifid.nl) in te schakelen. het kifid is er om onpartijdige hulp te bieden aan consumenten. cc is aangesloten bij het kifid en is verplicht om de uitspraak van het kifid op te volgen.


gezien wat er in de faillissementstukken staat, denk ik dat een klacht bij het kifid je verder kan helpen, vooral als je er met cc niet zelf uitkomt.


mocht je vragen hebben dan kun je altijd terecht bij me.


denise