Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kn
knulfer - 19-06-2009 23:06:11
Elektronica & TV

Vriezer van een amerikaanse koelkast

hi, heb een zelfde probleem gehad, met een lg. het hele zaakje koelde opeens niet meer voldoende, en de vriezer was koel. stap 1 meet de temperatuur van de kolekast/vriezer. moet na 20 min ongeveer de ingestelde temp.meten.


indien dit te laag is, dan haal alles uit koelin en vriezer. ff bij iemand aankloppen of je het vriesgoed tijdelijk mag stallen.


dan laat het hele zaakje ontdooien. ik bedoel hier stekker eruit, deuren open en zeker 30 uur laten ontdooien niet minder want in mijn geval begon er pas echt water te komen na 30 uur.


leg voldoende handoeken rondom de kast heen.


oorzaak is dat er aangekoekt ijs op het vriesdeel is gaan zitten, de regeleenheid ziet dat als ok voldoende koud en koelt niet meer. ijsunit  werkt dan ook niet. vries en koel circuit is een geheel.


succes.


garantie:de fabrikant is verantwoordelijk. indien niet in nederland gemaakt is de importeur verantwoordelijk. wet op product aansprakelijkheid. van zon product mag je een levensduur verwachten van ca 7 tot 10 jaar.