Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aj
ajvhzn - 28-07-2009 14:18:34
Computers & Telefonie

Sms dienst opzeggen bij superringtone

ik had op de factuur van juli opeens nog een i-mode wap dienst erbij. al sinds 2004, 2 diensten en nu dus een 3e. natuurlijk heb ik afgelopen tijd niets gedaan, want i-mode en wap bestaat niet eens meer op de nieuwe toestellen. weer met kpn gebeld en nu iemand gesproken die wel iets wilde doen. ze zei "omdat er geen waptoestellen meer zijn en u een umts toestel heeft kunt u zich niet meer via de hi wap pagina afmelden voor deze diensten (dit is de enige manier overigens). daarom zullen wij vanmiddag deze diensten er voor u afhalen". ik ben benieuwd, ik hou jullie op de hoogte.het ging bij mij overigens om de wap diensten:
- super ringtone
- 538 ringtones
- en sinds kort safeclick200?? die ik helemaal niet ken en er zomaar bijgezet is terwijl ik geen i-mode of wap meer heb sinds 2005..deze diensten zouden dus iedere 1e van de maand om 00:00 uur een sms versturen met een link naar een gratis ringtone. deze sms-jes zijn echter nooit aangekomen, en worden waarschijnlijk naar een wap inbox gestuurd ipv je normale sms inbox.de website smsdienstenfilter.nl is een goede website lijkt mij, maar is niet van toepassing voor dit probleem omdat het een wap ringtone dienst is en geen sms ringtone dienst. ja verwarrend...
volgende factuur weten we het... wordt vervolgd.-arjan-