Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kenwel2
kenwel2 - 01-08-2009 14:15:06
Auto & Vervoer

Wasstraat schade ruitenwisser

dag wendy, lijkt mij verstandiger in uw geval, om de hoogst verantwoordelijke van de wasstraat, zijnde de eigenaar, aansprakelijk te stellen voor de bij u ontstane schade, lijkt mij absoluut niet normaal, dat je ruitenwisser-arm afbreekt in een wasstraat, echt niet!


  wasstraat op eigen risico....tja, dat staat daar dan wel zo mooi, maar u bent toch echt nergens tegenaan gereden, uw ruitenwisser is kapot nu, als ik bij u uw ruitenwisser afbreek, vindt u dat dan goed? nee, natuurlijk niet!


ik zou als ik u was, wel degelijk de eigenaar van de betreffende wasstraat schriftelijk aansprakelijk stellen, en schrijven, dat u komt om uw auto te wassen, en niet het e.e.a af te laten breken aan uw auto. inderdaad lijkt het mij verstandiger, om eerst eens om een verhelderend gesprek te vragen, met de eigenaar van deze wasstraat dan, weliswaar, en niet in discussie gaan met een medewerker/ster, die toevallig daar aanwezig was. ik weet zeker dat de eigenaar van deze wasstraat uw schade dient te vergoeden. dit is echt niet normaal.


succes, henri