Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pi
pierat - 06-08-2009 21:40:19
Vrije tijd & Tuin

Prijzen beatles-box

Dank voor jullie reacties. ik hoef de box niet meteen zelf te kopen hoor. misschien dat ik me beperk tot 1 of enkele albums uit die box. maar het gaat me om het principe: waarom moeten wij hier in europa zoveel meer voor onze platen betalen dan in de vs.
dat heeft trouwens niets met de euro te maken. meer dan 10 jaar geleden moest ik een aantal keren voor m'n werk naar de vs. dan nam ik een lijstje mee van cd's die ik nog wilde hebben en die kocht ik dan daar omdat ze daar bijna half zo goedkoop waren. en dat ging dan niet om bands uit de vs hoor. bjork bijvoorbeeld. en trouwens: de beatles waren ook europees.
ik vind het merkwaardig dat hier nu nooit eens een bevredigend antwoord op gegeven wordt (want deze vraag wordt regelmatig gesteld door allerlei mensen)