Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pi
pierat - 06-08-2009 23:13:25
Vrije tijd & Tuin

Prijzen beatles-box

Nou, kiran geeft de euro de schuld en ik heb uitgelegd dat het al voor de euro ook zo was. en kiran suggereert ook dat de box in de vs wordt geproduceerd en dat de exportkosten de prijs hier opdrijven.
even voor de compleetheid: alle albums zijn dus ook los te koop. en het is prachtig werk dat geleverd is. lees maar even mee bijvoorbeeld voor 'please please me'. bijgaande links betreffen bol.com en amazon.com:
http://www.bol.com/nl/p/muziek/please-please-me/1000004006763273/index.html#product_description
http://www.amazon.com/please-me-remastered-beatles/dp/b0025kvlro/ref=sr_1_2?ie=utf8&s=music&qid=1249592016&sr=1-2
bij bol betaal je 20 euro; bij amazon 13 dollar. zelfs als de dollar en euro 1:1 zouden zijn was er een verschil van 7 euro.
maar shoppen loont ook hoor: bij cdwow.nl betaal je voor dit album 12 euro (gratis verzonden). hoewel de complete box bij cdwow wel weer 223 euro kost.
voor de volledigheid: de europese amazons vragen rond de 215 euro.
tsja, het zal allemaal wel met belastingen te maken hebben maar ik zou graag inzicht krijgen in de prijsopbouw. ik wil graag weten waarvoor ik betaal. als iemand dat kan uitleggen dan kan ik er vrede mee hebben. nu voel ik me een speelbal. dat is volgens mij ook de bedoeling van een programma als 'kassa'.