Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marcel75
marcel75 - 30-08-2009 18:26:12
Geldzaken & Recht

Uitkering spaaroptimaal hypotheek na overlijden

Het is mij niet duidelijk wat er al aan info verstrekt is aan interpolis/rabobank omtrent het overlijden van uw echtgenoot. wellicht zitten ze bij de rabobank nog op extra gegevens zoals een verklaring van erfrecht te wachten voordat ze tot uitkering willen overgaan. ook was het, hoe vervelend ook, vakantietijd bij de verzekeraars en dat komt de uitkering van verzekeringen zeker niet ten goede.

ik zou als ik u was contact opnemen met zowel rabobank als interpolis en vragen wat de status is en of er wellicht nog stukken aangereikt moeten worden.

zolang de hypotheek open staat, moet u inderdaad de rente wel blijven betalen. die zal niet worden verrekend met premie of uitkering.