Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kenwel2
kenwel2 - 11-09-2009 15:01:26
Vrije tijd & Tuin

Upc radio

dag mhofman, ik heb zelf geen upc of decoder van upc, wel weet ik wat je bedoeld: je kunt je tv en radiogeluid over je bose systeem weergeven, nu weet ik niet of je dat doet via de zg.spdif (digitale uitgang) een toslink kabeltje (glasvezeltje) of via een coaxiale digitale uitgang, of gewoonweg via de gewone line-out uitgang van je decoder, (het rode en witte tulpstekkertje achter op de decoder van upc, links en rechts, de audio line out) kun je je bose systeem digitaal aangesloten krijgen middels een van de genoemde uitgangen, of is dit via de line-out op je decoder van upc, in alle gevallen zul je inderdaad eerst op de radiozender af dienen te stemmen van je decoder cq 'digitaal kastje', via de tv, ja, in veel gevallen is dit niet anders, dit komt omdat er nog niet zoveel op ingespeelt wordt, dmv een groter zg. alfa nummeriek display bijv. waarop je via de decoder(digitaal kastje van upc) ziet wat er gebeurd, en je de tv niet behoeft aan te zetten, met de satellietontvangers wordt hier al wel wat meer op ingespeelt.


je hebt via de decoder van upc in alle gevallen meerdere radiozenders tot je beschikking, dan via de coax-kabel die je rechtstreeks (rechtse kant, als je er voor staat) vanuit de wcd van upc aansluit op de ingebouwde tuner van je bose systeem, ook kwalitatief gezien is het beter.


kijk maar wt je er mee wilt doen,


succes in ieder geval, mvgr. henri