Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-09-2009 14:30:46
Huishouden & Energie

Graanklanders in caviavoer!

hallo vannelle,


schakel de voedingsdienst van waren in.


dieren

de gezondheid en welzijn van dieren, de kwaliteit van diervoeders en de veterinaire kwaliteit van dierlijke producten zijn belangrijke werkterreinen van de vwa.


bij veetransporten en dierproeven kan dierenwelzijn in het geding zijn. de vwa ziet er op toe dat bij deze activiteiten goed met de dieren wordt omgesprongen.


de kwaliteit van diervoeders is van belang voor de gezondheid en welzijn van dieren, maar ook van mensen. de vwa controleert bedrijven op de traceerbaarheid en het correct gebruik van grondstoffen en op de kwaliteit van het productieproces. de vwa werkt aan het terugdringen van dierziekten door het verloop van ziekten te monitoren, te waarschuwen bij mogelijke uitbraken, en de dierziekte te bestrijden. de vwa ziet er op toe dat alleen gezonde dieren worden ingevoerd of uitgevoerd. bij het slachten van dieren ziet de vwa toe op de hygiëne en de kwaliteit van het slachtproces. 


contactgegevens voedsel en waren autoriteit

bel de  http://www.vwa.nl/portal/page?_pageid=119,1639749&_dad=portal&_schema=portal" shape=rect>warenklachtenlijn  0800 0488 voor klachten, twijfels of vragen over de veiligheid van levensmiddelen en consumentenproducten.


postadres
voedsel en waren autoriteit
postbus 19506
2500 cm den haag


telefoon
(070) 448 48 48


succes, poltol