Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sl
slechtvalk_1 - 14-09-2009 13:57:37
Vrije tijd & Tuin

Waarde oude postzegels en oude munten

als je een beetje wil weten wat de series waard zijn, kun je naar de gratis website www.freestampcatalogue.com deze site wordt kontinu bijgewerkt.als je lid bent van een postzegel vereniging, (voor weinig geld) kan je ook vaak een taxatie laten doen door de vereniging.


de waarde van een gestempelde postzegel veranderd niet als je het stukje envelop eraf weekt, eerder kan je de zegel beschadigen als je niet goed weet hoe het moet. je kan ook je zegels laten taxeren door een veilinghuis(postzegels)ik heb al diverse keren postzegels laten veilen of op veilingen gekocht, maar ben nog nooit bedonderd.ik denk dat je op internet wel van deze veilinghuizen kan vinden.