Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eg
egbertprent - 14-09-2009 14:15:26
Vrije tijd & Tuin

Waarde oude postzegels en oude munten

postzegels verzamelen om er rijk van te worden kun je wel vergeten. het is een hobby en de catalogus van de nvph is de prijs die je voor de gewenste postzegel betaalt, maar de waarde die je er voor terugkrijgt is vele malen lager dan je ervoor betaalt hebt.


met al die uitgiftes van tnt, met de mogelijkheid om persoonlijke zegels te laten aanmaken, mag je je afvragen of het verzamelen van postzegels nog wel aantrekkelijk is, immers de waarde van postzegels is heel laag. edel collecties geeft regelmatig zegels uit van allerlei gebeurtenissen in de wereld, zegels uitgegeven door landen als grenada, kenya en van die onbekende emiraten waarvan je je mag afvragen of je er ooit het geld voor terugkrijgt wat je ervoor betaalt hebt iedere hobby is duur, dus ook postzegels verzamelen, maar wel een leuke hobby (voor de geinteresseerde).


dus zie het als een hobby, maar je kunt er misschien nog net een paar schoenen voor kopen. munten en bankbiljetten kan ik u geen mening over geven