Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 01-11-2009 20:25:53
Vrije tijd & Tuin

Teveel betaald voor k3 kaartjes

Dat heb je altijd als je niet bij de organisator zelf de kaartjes koop. wel lullig maar in dit geval heeft aconcerts wel gelijk, u had de algemene voorwaarden kunnen lezen. er staat namelijk onderaan de site het volgende:

´´aconcerts.nl is een onafhankelijke website die zich specialiseert in secondary ticketing. aconcerts.nl is op geen enkele wijze gelieerd aan concert/evenement organisatoren, officiële verkooppunten en artiesten. de prijzen op aconcerts.nl zijn gebaseerd op vraag en aanbod en verschillen in de meeste gevallen van de prijs die eventueel op de tickets staan. namen van artiesten en evenementen worden uitsluitend gebruikt om onze producten te beschrijven. ´´