Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marcel75
marcel75 - 02-11-2009 17:13:01
Geldzaken & Recht

Afab leed!!!!!!!!

Eigenlijk even heel bond van mijn kant: waarom zou de notaris iets moeten zeggen over de verzekeringen die je hebt afgesloten? in mijn ogen is dat namelijk een groot misverstand. de notaris is er alleen maar om er voor te zorgen dat er een geldig hypotheekrecht op je woning wordt gevestigd. over de verdere onderliggende constructies kan en mag hij geen mening hebben. heeft hij ook niet voor geleerd.

ik begrijp dat er ook een flexibele rente speelt? tja en de rating van afab is niet meer zo goed, terwijl ze wel een hoge winst willen blijven maken. zeker nu belangrijke componenten als provisies zijn weggevallen. het verschil tussen hun inkoop en verkooprente is dus hoger geworden, wat betekent dat jij nu een hogere rente moet betalen. wellicht is het raadzaam om eens met een adviseur (niet van afab) te gaan praten om te kijken of je bij een andere bank terecht kunt?