Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kim84
kim84 - 26-11-2009 09:56:41
Geldzaken & Recht

Brief van snb-react wat moet ik nu doen?

[quote=lelyonnais schreef op maandag 23 nov 2009, 12:36]contact
bent u met namaakgoederen in aanraking gekomen? wilt u weten waarom uw advertentie door ons is verwijderd? neem dan contact op met snb-react: internet.nl@snbreact.org. als u vragen heeft over een verwijderde advertentie, vergeet dan niet uw ebay community naam en het betreffende objectnummer te vermelden.

neem even contact met hun om deze zaak verzoenlijk te laten verlopen kim...

m.v.g. robert

bellen heeft geen zin gehad, ik had wel een zeer vriendelijke mevr aan de telefoon die het dan ook allemaal zeer vervelend voor mij vond maar ook vertelde dat ze helaas niets voor mij kon betekenen en dat ik er helaas niet onderuit kan komen. :-(
ze moeten een lijn trekken, en daar tussen zitten jammer genoeg ook onschuldige mensen net als ik tussen, die zich van geen kwaad bewust zijn en dus deze boete krijgen
ze heeft mij wel direct een voorstel gedaan om het bedrag 1 twee termijnen te betalen uit zich zelf heb ik niet om gevraagd. ze zij ik kan me voorstellen dat dit nu juist erg vervelend uitkomt met de aankomende feestdagen dus wat mij betreft mag u het ook in 2 termijnen betalen.
dus ja dat is dan ook wel weer wat prettiger, maar leuk vind ik het niet en ben ook nog steeds teleurgesteld dat ik toch moet betalen ondanks dat ook zij zeggen dat ze mij niet als een handelaar zien maar als een onschuldige burger die de dupe is geworden van een handelaar.